Kokoomus, rasismin kitkemiseksi tarvitaan konkreettisia tekoja

Kopioin tähän kokoomuksen kansanedustajan päivityksiä tältä vuodelta. Rydman kuuluu rasistiseen, islamofobiseen ja Suomea suomalaisena säilyttävään ”maahanmuuttokriittiseen” joukkioon. Pääasiassa tämän kaltaista ”politiikkaa” harjoittavat toimijat on tiheällä kammalla eroteltu Perussuomalaiset rp:n eduskuntaryhmään, mutta myös kokoomus on – ahneuksissaan ja ilmeisesti myös aatteellisista syistä – ottanut osansa.

Rydman 3

Rydman 12

Rydman 10Rydman 9Rydman 8Rydman 7Rydman 2Rydman 4Rydman 22Rydman 21Rydman 1Rydman 20Rydman 19Rydman 18Rydman 17Rydman 16Rydman 14

Rydman 13

Kun kokoomus maaliskuussa käynnisteli rasisminvastaista kampanjaansa ja ministeri Grahn-Laasonen nyt omaansa opetusministeriössä, puolueen kaksinaismoralismi löi ällikällä. Kuinka voidaan puhua rasisminvastaisuudesta, jos vihaa väestöryhmiä vastaan kiihotetaan omasta eduskuntaryhmästä?

Grahn-Laasosen julkaisemassa ohjelmassa on sinänsä hyviä toimenpiteitä, mutta ohjelma on täysin riittämätön. Kokoomuksen ja muidenkin hallituspuolueiden on aloitettava rasismin torjunta kitkemällä rasismi omasta eduskuntaryhmästä, omasta paikallistoiminnasta ja nuorisojärjestöjen toiminnasta.

 

Advertisement