Persunaiset, nuo siveyden sipulit

Kun Sanna Marin vuosi sitten pääsi Vogueen ja vieläpä kansikuvaan, persunaisten närkästys oli valtaisa. Ei tietenkään siksi, että suomalaispäättäjä, nainen ja pääministeri huomioitiin tunnetussa mediassa. Ei tietenkään, persunaisethan ovat kaikkien naisten puolesta ja haluavat tukea myös naispääministeriä, vaikka hän olisikin kommunisti. Mutta SE PUKEUTUMINEN! Sannalla ei ollut takin alla mitään, EI EDES RINTALIIVEJÄ JA MAHTOIKO OLLA RINTOJAKAAN!                   

Laura Huhtasaari, harras uskovainen, närkästyi eniten suomalaisrintojen puolesta ja organisoi pikaisesti kampanjan, jossa persunaiset näyttivät esimerkkiä, kuinka rintavarustus siveästi peitetään. Kalkkuna Looks olisi, modernia nimeämistä  käyttäen, ehkä parhaiten tuota tyyliä kuvaava ilmaisu.

Kalkkuna Looks

Ihan uteliaisuuttani kurkistin nyt vuoden kierron jälkeen, kuinka hyvin persunaisilta on sujunut siveyden sipuleina esiintyminen ja millaisilla kuvilla naiskansanedustajat ovat tuollaisten epäsiveellisten sijaan vaalisonnikarjaansa kiihottaneet. Ja – oh my God! – siellähän on voitolla Sanna Marin -tyyli ja ehkä jotain vähän antavampaakin. Persunaiset ovat siis sittenkin huomanneet, että tyylikäs vihjailu ei ole naispoliitikollekaan ollenkaan haitaksi.

Mutta hoikkuus ei sitten ole hyväksi, sillä saattaa pääministeri menettää eduskunnan luottamuksen, kuten eräs maineikas persulääkäri keskustalaislehdessä julisti. Pitäkää kiinni läskeistänne, persunaiset, vaikka Riikka Slunga-Poutsalo onkin synnillisesti sanonut, että teissä pitää niitä olla, jotta saisi puristaa!

Luovuttakaa siis, persunaiset, ja olkaa niin kuin oottekin. Politiikan tiedoissa, taidoissa ja osaamisessa ette Sanna Marinille pärjää, se on selvyys. Mutta unohtakaa kateus myös ryntäinrintamilla, ei kaikista naisista millään saa yhtä edustavia kuvia kuin Sanna Marinista.

Voisi sitä paitsi toivoa, että perussuomalaiset, kun puolueensa rakastettu lempinimikin on persu ja politiikkakin on suoraan ahterista, alkaisivat enemmän julkaista Odinin potilaat -henkisiä kuvia. Siis takaapäin ja siveästi mustissa. Kun nuo ryntäät ovat niin läääst siison ja vaalikarjakin on sentään enimmäkseen ihan aikamiehiä eikä mitään tissimaidon lutkuttajia.

Yksi kommentti artikkeliin ”Persunaiset, nuo siveyden sipulit

Kommentointi on suljettu.