Luolamiehet eivät ole hyviä diplomaatteja

Suomi syksyllä 2015: mies ajaa autollaan vastaanottokeskuksen pihaan partioimaan. Autossa hänellä on pistooli ja konepistooli. Poliisi lausuu ja päivälehti kirjoittaa: ”Hän ei aiheuttanut vaaraa kenellekään.”

Vain vähän tätä ennen kotkalainen kunnallispoliitikko on julkaissut nettisivuillaan kuvan konetuliaseista ja kehotuksen tervehtiä maahan saapuvia ihmisiä perinteiseen suomalaiseen tapaan. Kunnallispoliitikon puolueen paikallisosaston hallituksen jäsenen puolustus on: ”Eihän siinä mitään pahaa ollut, mies oli vain euforisessa tilassa, koska vainajien muistelupäivä lähestyi”.

Viikkoja, kuukausia ja vuosia tätä ennen suomalaiset kansaedustajat ovat nettisivuillaan kiihottaneet kansaa vihaan maahan muuttavia afrikkalais- ja arabitaustaisia ihmisiä vastaan.

Tätä kirjoittaessanikin suomalaisen eurokansanedustajan nettisivuston etusivulla lukee: ”Lähi-idästä ja Afrikasta tuleva porukka ei integroidu eikä kotoudu ja syynä islam. Jos tänne tulisi porukkaa esim kauko – idästä niin tilanne olisikin aivan toinen. He kotoutuu ja integroituu yhteiskuntaan ja tekee töitä. Suomi ei tarvitse lisää somaleja eikä irakilaisia etc vetelehtijöitä elämään sossupummeina.”

Tuollaista toimintaa Suomen hallitus ja todella monet kansanedustajat pitävät luontevana dialogina ja paineiden purkamisena. Toimintaa vastustavat pyritään vaientamaan vihjailuilla vasemmistolaiseen ääriryhmään kuulumisesta. Vähemmistöryhmien peloilla ja hädällä ei niin ole väliä, kunhan omat saavat toteuttaa sanan- ja vihanvapauttaan. Vähemmistö käyttäytyköön. Vaikeisiin aikoihin ja kovien talouspäätösten alle peitellään suoranainen rasismi ja syrjintä.

On ollut sellainenkin aika, kun vastaava toiminta on ollut johdantoa kansanmurhaan.

Poliitikot käyttävät pelkoja voimavarana ja apuna suosion ja äänten keruuseen. Jotkut tuntuisivat olevan ihan vilpittömästi peloissaan. Peloissaan siitä, että on olemassa ihmisiä, jotka ovat vähän erinäköisiä ja toisen tapaisia. Niin peloissaan, että kansanedustajat sallivat sivuillaan päivittäiset ilmoitukset murhatarpeista.

Väitetäänpä niinkin, että tällainen pelko on ihan normaalia ja kuuluu ihmisen biologiaan.

Ei kuulu.

Tuollainen saattoi olla normaalia vielä silloin, kun ei vielä tiedetty juuri mitään maailmasta oman kotiluolan ulkopuolella.

Tämän päivän maailmassa ei pitäisi enää olla mitään syytä puhua meille saapuvista, minkä tahansa toisen maan kansalaisista taatelintallaajina, sopeutumattomina villeinä ja barbaarimaisina raiskaajina.

Hallitsematonta pelkoa kokevat ihmiset ja heidän pelkoansa omaksi edukseen käyttävät ihmiset lienevät siis itse biologisesti luolamiehen tasolla.

Luolamiesten ei pitäisi antaa päättää maamme tulevaisuudesta, sillä luolamiehellä on käytettävissään ainoastaan luolamiehen keinot.

9 kommenttia artikkeliin ”Luolamiehet eivät ole hyviä diplomaatteja

  1. Olen huomannut, että hommabotit yrittävät kiihkeästi etsiä Pitäjänmäen pyssymiehen nimeä todistaakseen, että ”etnisyyttä on”.

   Naurettavaa touhua. Millä tavalla tekijän isän sukunimi vaikuttaa siihen, oliko tapaus vastaanottokeskukseen liittyvä tai oliko poliisin lausuma erikoinen?

   Oletko sattunut huomaamaan, että vastaanottokeskuksiin on kohdistunut lukuisia väkivaltaisia hyökkäyksiä? Luitko kirjoitukseni kokonaan ja ymmärsitkö sisällön – kannanoton pölhörasististen luolamiesten toimintaa vastaan?

   Oletko tullut ajatelleeksi sitä, että sotaa ja vainoa pakoon lähteneet ihmiset ovat vain ihmisiä, jotka tarvitsevat nyt vain varman ja turvallisen asuinpaikan? Heidän rodullaan ja ihonvärillään ei ole mitään väliä.

   Pikkuisen tarkemmin kun luet kirjoitukseni, niin siinä ei edes tehdä mitään olettamuksia ”suomalaisuudesta”. Aseitaan vastaanottokeskuksen edessä esittelevä mies on ilmiselvästi vaaraksi muille ihmisille.

   Teikäläisten touhu Hommaforumilla on hyvä osoitus siitä, kuinka apinalauma kiihottaa toinen toistaan ihmeelliseen hysteriaan. Kiihkeä kiljunta kuuluu jo eetteristä ulos. Asiaa käsittelevä ketju on täynnä rasistisia yleistyksiä ja kiihottamista kansanryhmää vastaan. Sossun rahallako te siellä hyppelehditte?

   Tykkää

 1. No sinähän olet mukava keskustelija. Heti hyökätään, syytellään ja tehdään oletuksia kirjoittajasta. No en kyllä tiedä miksi edes vastaan tähän, koska tuskin tulet sitä kuitenkaan uskomaan. En lue hommafoorumia, tämä kirjoitus tuli vastaan tietotekniikkaan keskittyvällä foorumilla. En ole päivääkään nostanut tukia elämässäni, vaan kysyin mielestäni ihan validin kysymyksen. Jos kaapuun pukeutunutta ihmistä hehkutetaan viikko tolkulla mediassa, miksi tästä on vaiettu lähes kokonaan?

  Luin kirjoituksen nopeasti, ja huomasin selvän viittauksen. Ensiksi puhut tästä kyseisestä tapauksesta, sen jälkeen Kotkalaisesta kunnallispoliitikosta ja heti perään Suomalaisista bloggaajista, jotka ovat nykyään kansanedustajia. Toki saattaahan tuo olla, ettet tehnyt tuossa rinnastusta.

  Vastaanottokeskuksiin kyllä on kohdistunut hyökkäyksiä, mutta jopa SUPO:n mukaan ovat yksittäistapauksia ja näistä kyllä tekijät saavat oikeuskäytännön mukaiset rangaistukset. Kuten myös tämä henkilö, kunhan tutkinta ja oikeusasteet on käyty lävitse. Mutta kivasti kyllä rinnastat vasemmiston viattomaksi, vaikka suurin osa väkivaltaisuuksista esim. mielenosoituksissa on juuri heidän tekemiään. Myös Europol:n tilastot kertovat äärivasemmiston tekevän suurimman osan ”häiriköinnistä” ympäri Eurooppaa. Pitää vain toivoa, näin normaalina työssä käyvänä ihmisenä, että tämä holtiton hyysääminen ei luo vastavoimaa, eikä päästä ääriaineksia maahan.

  Tykkää

  1. Hehheh, ihan sama, miltä sivulta olet vinkin ottanut, samaa hölmöilyä se on kaikilla sivuilla. Ja todella huvittavaa, että tulet sitten sieltä IT-sivuilta tähän minun blogiini kyselemään ”suomalaisuudesta”, kun kirjoituksessani ei edes ole kysymys Pitäjänmäen asemiehen pidätyksestä, vaan Suomessa ilmenevästä rasismista. Joka muuten tulee ilmi tässä sinunkin ajatuskulussasi: ”sehän on etninen”.

   ”Jopa Supon mukaan ovat yksittäistapauksia” – eivät ole, vaan ”jopa Supon mukaan” suurin kasvanut uhka Suomessa on äärioikeistolainen rikollisuus.

   Ja sitten tuli vielä se vasemmiston häiriköinti. Tuuttaat rasistihörhöjen teesejä sanasta sanaan ja haluat esittää, että olet kiinnostunut tietotekniikasta. 😀 😀 😀 Murhista ja väkivaltaisesta terrorismista Euroopassa on tällä hetkellä suurilta osin vastuussa äärioikeisto, natsit ja uusfasistit. Niin myös Pohjoismaissa.

   Tykkää

 2. Saisinko tilastoa tähän väitteeseesi äärioikeiston väkivallasta? Myös viittaus SUPO:n lausuntoon, jossa äärioikeistolainen rikollisuus olisi Suomessa suurin kasvanut uhka, olisi kiva saada?

  Tykkäät näköjään tehdä oletuksia, olenko jossain kohtaa todennut tekijän olevan ”etninen”? Myös samaa hiljennys taktiikkaa näytät koittavan minunkin kohdalla, koska rinnastat minut ”rasistihörhöjen” ja ”hommabottien” kanssa samaan ryhmään 😉

  Tykkää

  1. Etsipä ensin itse tilastoa väitteeseesi siitä paljon vaarallisemmasta äärivasemmistosta. Googlaa myös esille se Supon tiedotustilaisuus – siitä tulee selkeästi esille, mikä uhka on Suomessa eniten lisääntynyt. Esitä ensin pitävät todisteet väärille väittämillesi ja tule sitten vaatimaan minulta jotakin.

   Ei, et varmaan tarkoittanut etnistä, vaan ei-suomalaista.

   Valitettavasti liität itse kommentoinnillasi itsesi tiettyyn ryhmään. Itse myös olet omista puheistasi vastuussa.

   Tykkää

 3. Okei, voin tuon Europolin tilaston kaivaa sinulle, mutta väitteen esittäjänä varmaan osaat itse kaivaa lähteet väitteillesi SUPO:n puheista. Osaathan kuitenkin hyvän keskustelutavan 😉

  https://www.europol.europa.eu/content/eu-terrorism-situation-and-trend-report-te-sat-2014
  Tuolta saa tuon koko raportin otettua, mutta kyllä voin nyt laittaa pienen lainauksen: ”With regard to left-wing and anarchist terrorism, the number of attacks and arrests increased compared to previous years. Right-wing extremists may exhibit violent and intimidating behaviour, but do not generally employ terrorist modi operandi.”

  En tarkoittanut mitään kansalaisuutta, kyselin sen tiedon perään, koska tunnuit olevan varma tuosta.

  Tottakai olen vastuussa omista puheistani, kaikki ovat, toinen asia sitten on, onko rinnastus oikeutettu. Oletettavasti otat oikeuden rinnastaa minut noihin ryhmiin, mutta otat heti itseesi, jos joku toinen rinnastaa vasemmistolaisiin ääriryhmiin, kaksoistandardia mielestäni.

  Tykkää

  1. Linkkaamasi Europolin raportti kertoo teoista, jotka luetaan terrorismiksi. Äärioikeiston tekemiä murhia ei jostain syystä pidetä terrorismina ja siksi tuollainen listaus ei anna oikeaa kuvaa äärioikeistolaisen väkivallan viimeaikaisesta lisääntymisestä. Linkkaan tähän artikkeleita, joissa asiaa valotetaan.

   Anders Breivik murhasi Norjassa 77 ihmistä, suurin osa heistä lapsia ja nuoria. Saksan äärioikeiston tekemien murhien määrä on vielä epäselvä, nyt tutkinnassa on jo satoja tapauksia.

   http://www.fria.nu/artikel/113824

   http://www.bbc.com/news/world-europe-17514394

   Tästä artikkelista käy ilmi se, että äärioikeistolainen väkivalta ei ole lisääntynyt vain Euroopan mantereella:

   https://news.vice.com/article/violence-caused-by-far-right-extremists-has-surpassed-that-caused-by-domestic-jihadists-study-says

   Itse olen täysin sitoutumaton ja pidän yhtä vahingollisena kaikkia terroristitekoja ja poliittisesti motivoituja murhia – niin kuin väkivaltaa yleensä.

   Lopetan keskustelun tähän. En yleensä anna rasistista politiikkaa tukevalle kommentoinnille tilaa blogissani, tällä kertaa en vain voinut vastustaa kiusausta, kun pidin tuota pyssymiehen mahdollisesta ”etnisyydestä” noussutta älämölöä täysin naurettavana ja hysteerisenä tarttumisena mahdollisuuteen, että rodulla olisi sittenkin tässä tapauksessa merkitystä ja kaikki äärioikeistolaiseen väkivaltaan liittyvä arvostelu sillä pois pyyhitty.

   En kuitenkaan poistanut kommenttiasi ilkeyttäni, en vain halua julkaista kommentteja ennen kuin minulla on ollut aikaa kunnolla tutustua niihin ja linkattuun materiaaliin. Nyt ohjelma vain jostain syystä ohittelee asetukset ja julkaisee kommentteja ilman hyväksyntääni. Pahoittelen sitä.

   Tykkää

Kommentointi on suljettu.