Timo Soinin uusfasistiset kytkennät

Timo Soinin ja perussuomalaisen puolueen äärioikeistokytkennät ovat ilmiselviä. Hän on ottanut puolueensa jäseniksi ja kansanedustajaehdokkaiksi äärioikeistolaisia ja julkirasistisella agendalla toimivia henkilöitä.

Soini on nostanut perussuomalaisten puoluelehtien päätoimittajaksi äärioikeistolaisen Matias Turkkilan, Jussi Halla-ahon vaalipäällikön ja Hommaforumin perustajan. Soini on joskus jopa puoluekokouksessa kehaissut Hommaforumia malliesimerkkinä hyvästä poliittisesta toiminnasta.

Kurkistetaanpa Hommaforumin etusivulle tänään 22.9.2016. Niin kuin perussuomalaisen puolueen jäsenetkin, Hommaforum tuo äärioikeistolaisen aatteensa entistä selkeämmin esille.

Etusivu koostuu lähes pelkästään uusfasistisen Suomi ensin –liikkeen materiaalista. Järjestö on sama, joka on nyt räyhäkkäästi kokoamassa vastamielenosoitusta rasisminvastaiselle tapahtumalle Helsingissä ensi lauantaina.

 

hommaforumin-etusivu-3-220916

hommaforumin-etusivu-2-220916

 

hommaforumin-etusivu-220916

hommaforumin-etusivu-4-220916

Jos jollekin on jäänyt epäselväksi Suomi ensin -liikkeen agenda, kuvakaappaus Facebook-sivuilta kertoo olennaisen:

suomi-ensin-kuvat

Jos joku taas vielä on epätietoinen  Matias Turkkilan agendasta, tässä on siitä esimerkiksi hänen viimeisin perussuomalaisessa mediassa julkaistu kirjoituksensa: https://blogit.perussuomalaiset.fi/matias-turkkila/surkimusten-syyskuu/

Timo Soini ja perussuomalaiset käyttävät politiikassaan jatkuvasti hyväkseen äärioikeistolaisia rähinäryhmittymiä, niiden yhteyksiä perussuomalaisiin rasistikansanedustajiin ja niiden maahanmuuttajavastaista agitaatiota. Perussuomalaiset r.p:ssä on sisällä vahva rasistinen, uusfasistinen ryhmittymä, joka tällä hetkellä sanelee Suomen maahanmuuttopolitiikkaa.

Omalla toiminnallaan ja esimerkillään Timo Soini tekee jatkuvasti tilaa uusille, yhä väkivaltaisemmille äärioikeistolaisille ryhmille ja ilmiöille.