”Rajat kiinni” on Soinin mielestä kansanmiehen hyvä lasautus

Eilen kerroin, kuinka perussuomalaisten suosima, Matias Turkkilan muslimipelkoisen aatteen ja etenkin Jussi Halla-ahon vaalikampanjan tueksi perustama Hommaforum jatkaa rasistisen poliittisen toiminnan edistämistä. Etusivulla ovat nyt vierekkäin linkit Jussi Halla-ahon esiintymiseen perussuomalaisella Tuumaustunnilla ja uusfasististen ryhmien Suomi ensin ja Rajat kiinni järjestämiin mielenosoituksiin. Yksi niistä on aggressiivisesti markkinoitu vastamielenosoitus huomiselle rauhanomaiselle  rasisminvastaisten tahojen järjestämälle Peli poikki -tapahtumalle Helsingissä.

homma-ja-uusfasistit

Tänään esitän jälleen kuvia siitä, millaista keskustelua käydään näissä perussuomalaisten kyljessä kihisevissä uusfasistisissa ryhmissä. Esimerkkini ovat Rajat kiinni –ryhmittymästä, jonka mielenosoituksia järjestämässä ja mielenosoittajille kaupungista toiseen kyytejä tilaamassa on toiminut mm. perussuomalaisen kansanedustaja Lea Mäkipään avustaja, Tampereen perussuomalaisten hallituksen jäsen Terhi Kiemunki. En yleensä nosta esiin näin väkivaltaista materiaalia, mutta nyt alkaa jo olla aika kaikkien havaita, millaista tuo meno on.

rajat-kiinni-kansanliike

rajat-kiinni-kansaliike-3

rajat-kiinni-kansanliike-2

rajat-kiinni-kansaliike-5

rajat-kiinni-kansaliike-4

Perussuomalainen Laura Huhtasaari osallistuu keskusteluun omalla seinällään näin:

laura-huhtasaari-rajat-kiinni

Kuinka sitten puheenjohtaja Soini ajattelee Rajat kiinni –toiminnasta. Hänen mielestään se näyttäisi jälleen olevan sitä kansanmiesten juurevaa ajattelua, jota perussuomalaiset haluavat tukea. Soini sanoo tässä kirjoittavansa Trumpista, mutta kirjoittanee samalla itsestään:

Timo Soini blogissaan maaliskuussa:

Jostakin syystä minulta kysellään jatkuvasti Donald Trumpista. Politiikan tutkija herää minussa. Onko Trump politiikan Forrest Gump?

Perussuomalainen kansanmies tiivisti kolmen kohdan ohjelmaan ajankohtaiset haasteet ja kansan syvien rivien tunnot.

  1. Rosvot kiinni
  2. Rajat kiinni
  3. Turpa kiinni

Käytän tätä mielestäni hyvää kolmen soinnun lasautusta herättämään ajatuksia.

ja näin:

Rajat kiinni. Siihen mahtuu muuria ja muslimia. Taustakuvana islamilainen terrori ja sen nimissä tehdyt hirmuteot. Turvallisuudentunteen järkkyminen. Ratkaisu on kuri ja järjestys sekä oikeus kantaa asetta. Lännen mies.

Mitään yhteyksiä ja yhteistä uusfasistisiin ryhmittymiin ja niiden ajatteluun perussuomalaisilla ei tietenkään ole. Perussuomalaiset vain tuumiskelevat samoja asioita samoin sanoin, uusfasistiset ryhmittymät ja Hommaforum hoitelevat likaisen työn.