Persun takana on tissivakonainen

Kun naisen valinta USA:n presidentiksi nyt on tullut estetyksi, ei voi olla miettimättä naisvihaa, joka myös meillä aika voimakkaasti leimaa konservatiivisia, äärioikeistolaisia ja rasistisia piirejä.

Perussuomalainen sovinisti, Riikka Slunga-Poutsalo, tokaisi joskus Suomen Kuvalehden haastattelussa: ”Jos miehillä on munat, meillä on koko sarja” korostaakseen naisten pätevyyttä poliittisessa elämässä. Hän oli kuitenkin sitä mieltä, että Suomen naisissa on jotakin vialla, he näyttävät miehiltä ja yrittävät olla miesten kanssa tasa-arvoisia. Tasa-arvoinen ei saa olla, vaan pitää olla ylpeä siitä, että on tissiä ja makkaraa.

slunga-poutsalo
Slunga-Poutsalo Suomen Kuvalehden haastattelussa

Timo Soini taas syytteli aikanaan Suomen naisia moraalittomiksi olennoiksi, jotka eivät kelpuuta duunarimiestä ja muutenkin vaihtelunhalussaan siirtyvät jampasta toiseen. Vaihtelunhalu on luonnollisesti miehinen ominaisuus, en ainakaan ole kuullut, että Soini olisi Trumpia moittinut jo kolmannen missin naimisesta.

Kuva siitä, millainen naisen pitää olla, jotta voi toimia uskottavasti perussuomalaisessa puolueessa, on myöhemmin täydentynyt. Hyvä ominaisuus näyttäisi olevan se, jos ääni on vähän käheä ja hampaat tupakasta tai nuuskasta kellastuneet. Vähän jätkä saisi olla, tai sitten pikkuisen missi tai barbie, mutta ei liian kaunis. Muunkinlaiset naiset tietysti persumiehelle kelpaavat, mutta vain siivoukseen, lumitöihin ja hillittyyn aviolliseen seksiin.

terhi-kiemunki
Terhi Kiemunki halusi antaa lapsille virpomispalkkioksi kondomeja, jotta heidän äitinsä eivät enää lisääntyisi

Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon mukaan yksi syy perussuomalaisten heikkoon  kannatukseen naisten keskuudessa on puolueen asiapitoinen linja. Tissit kun tunteilevat. Eihän nainen makkaroineen voi ajatella kylmästi, kuten mieskansanedustaja, että maantiet pitäisi muslimien kauhuksi päällystää sianlihalla.

Oletteko koskaan kiinnittäneet huomiota siihen, että äärioikeistolaiset naiset tykkäävät esitellä paljasta pintaa ja tissivakoa, jopa vaalikampanjoissa? Tästä on persujen ”Mestari”, Jussi Halla-aho, antanut oikein ohjeenkin: “Miehet katselevat tissejä, koska miehen aivo on sillä tavoin rakennettu, että naisen tissit näyttävät mielekkäiltä, ja niiden katselemisesta tulee hyvä mieli. Fiksuimmat naiset ymmärtävät tämän ja pitävät niitä sopivasti esillä”.

tihrusilmat
Sopivasti esillä pitävät naiset Jussi Halla-ahon ”tykkääminä”

Minä näen naisten pukeutumisessa viestin: ”Olen perinteinen nainen ja annan sieluni ja ruumiini teidän käyttöönne, miehet. Kaltaiseni näyttävän naisen on toki lasten ja miesten lisäksi uhrattava aikaansa myös oman puolueen asian edistämiseen”.

Julkaistessaan itsestään kuvia seksuaaliobjekteina näyttävässä asemassa olevat tai siihen pyrkivät naiset aina pikkuisen närväisevät pois siitä hyvästä työstä, jota viisaat naiset ja miehet ovat vuosisatojen ajan tehneet demokratian ja tasa-arvon hyväksi. Pala palalta he palauttavat itseänsä ja sitä kautta myös muita naisia paikalleen: miehen omaisuudeksi, lasten äidiksi, kodin hengettäreksi, joka on yhteiskunnallisessa toiminnassa perimmältään mukana vain oman puolueensa miesten toiminnan edistämiseksi. Sihteereinä, kahvinkeittäjinä, malleina, prinsessoina, vaalimagneetteina, barbeina.

Laura Huhtasaari.png
Kansanedustaja Laura Huhtasaari viihdytti kannattajiaan tällä viikolla Facebookissa hoitsukuvalla

Naisten pelottelu vierasmaalaisilla raiskaajilla ja naisten pakkosuojelu ovat yksi perussuomalainen tapa ylläpitää miesten valta-asemaa. Se on myös kaikille perusmiekkosille helposti omaksuttavissa oleva tapa tehdä vaalityötä: linkit maahanmuuttajataustaisten miesten tekemiin rikoksiin täyttävät vuodesta toiseen lähes jokaisen persu-ukon Facebook-sivut. Jos joku vielä osaa kirjoittaa linkkiin saatteen siten, että siinä on korkeintaan kaksi yhdyssanavirhettä, pääsee persuissa jo yhteiskunnallisten ajattelijoiden kastiin ja Timo Soinin lähipiiriin.

Naisten kouriminen on ollut yksi presidentti Trumpin tavoista osoittaa hurmaavuuttaan. Tuollainenhan on meillä Suomessa kauhistuksen kauhistus ja taharrush, jos sitä tekee maahanmuuttajataustainen mies, mutta Trumpin kohdalla sitä eivät naispuolisetkaan perussuomalaiset laske kovin raskauttavaksi virheeksi. Lienee sitten vain sitä kuuluisaa hupsuttelua ja ihan anteeksiannettavaa, kenties jopa seksikästä, kun tekijänä on sopivasti muukalaiskammoinen miesten mies.

Timo Soinin seuraavia vaaleja pohjustava kotiäititeema on jälleen yksi osoitus siitä, että omanarvontuntoa saadakseen persu-uros haluaa hallita naista, tienata perheen elannon ja pitää vaimon kotinsa hengettärenä. Osoittamassa sellaista hillittyä seksuaalista kiintymystä, jota perussuomalaisten ajatuspajan valitsema syvämietteinen filosofi Timo Hännikäinenkin manaa kirjassaan. Tämä on luonnollisesti soveliasta vain kantasuomalaiselle, esim. somalien kohdalla tällainen toiminta olisi vain esimerkki luonnottomasta sikiämisestä ja halusta lypsää taikaseinästä rahaa.

Heinäkuussa tehdyssä kannatusmittauksessa perussuomalaisille mitattiin naisten parissa vain neljän prosentin kannatus.

Se, että Suomessa naiset eivät niin vahvasti ole persupolitiikan takana, johtuu ehkä naisten keskimääräistä korkeammasta koulutustasosta ja pitkästä perinteestä tasa-arvoistumisen saralla. Osa naisista uskaltaa asettua tasa-arvoisiksi toimijoiksi miesten rinnalle huomaamatta ja esittämättä joka käänteessä tissejään.

Ongelma ei siis ole se, että tunteet ovat naisilla pinnassa. Pelokas ja muukalaiskammoinen, naista hallitsemaan pyrkivä persu saattaa kyllä joltakin vähään tyytyvältä naiselta saada takamusta, mutta ei koskaan fiksulta naiselta tukemista.