Hallituksen on palautettava yhteiskuntarauha

Piru on irti. Maassamme jyllää valtava viha sotaa ja vainoa pakoon lähteneitä ihmisiä kohtaan. Heidän auttajansakin ovat väkivaltaisten hyökkäysten kohteena. Kun muualla Euroopassa, Saksassakin, jonne saapuneiden pakolaisten määrä on valtava, heidän bussinsa otetaan vastaan lauluin ja tervetulokyltein, meillä rakennetaan ihmismuureja rajalle ja huudellaan solvauksia. Hallituksen siipien suojissa.

Hallituksen kolme ässää ovat jyrkästi tuominneet väkivaltaisuudet. Mutta se ei riitä. Pitää tuomita myös väkivaltaisuuksiin kiihottaminen. Sitä ei ole tuomittu ja siitä ja sen laajuudesta tietoisina Keskusta ja Kokoomus ovat lähteneet hallitusyhteistyöhön Perussuomalaiset r.p:n kanssa.

Jos kurkistamme hallituspuolueen maahanmuuttopolitiikan pääideologin, Jussi Halla-ahon informaatiokanavaan Facebookissa, voimme todeta, että mikään ei ole muuttunut, kansalaisia halutaan nimenomaan kiihottaa maahanmuuttajia, jopa lapsia vastaan. Tässä ”keskustellaan” 25.9.2015 pakolaislasten mahdollisista sijoittamisista yksityiskoteihin:

Sioittakoon Sipilä ne vaikka Perseeseen Saatana !!!

ja minusta näiden unelmaihmisten tulisi rahoittaa se omasta pussistaan…
ei ole minun velvollisuus elättää tyttäreni ahdistelijoiden elämää….

ei olis ihme vaikka hetken päästä sijoittetaisiin partavauvoja väkipakolla kaikkien talouksiin…

Minulle ei koskaan tule yhtäkään neekeriä kotiini. Ei lasta, eikä aikuista

Täälläkin iloinen ja ylpeä rasisti, ei muuten tule musulmaani mun
kynnyksen yli!

kuten jo aikaisemmin olen sanonut, voin sijoittaa 25-45v naisen, mieluiten
D-kuppi, mut C käy myös. Olis vaan perkeleesti pyykkiä ja tiskiä et
apukäsiä tarvittais

Ainakin veitset ja muut terävärkit kannatta pitää lukkojen takana tai
omassa hallussa.

Suomeen on tatkoituksella ja suunnitelmallisesti hankittu SUURONNETTOMUUS ja viranomaisten täytyy kaikin mahdollisin keinoin ja voimin suojella kansalaisiaan SUURONNETTOMUUDEN HAITOILTA, EIKÄ TUHLATA VÄHÄISIÄ VOIMAVAROJAAN SUURONNETTOMUUDEN AIHEUTTAJIEN TUKEMISEEN! Pakenevat käpykaartilaiset eivät tiedä pelosta mitään, vaan sen kokevat lapset, vaimot, sairaat ja vanhukset!

Maahanmuutto ja kaivettu hauta
Tervetulotoivotus pakolaislapsille Jussi Halla-ahon Facebook-seinällä 25.9.2015

Puolueen toimijat eri puolilla Suomea jäävät jatkuvasti kiinni rasistisista teoista.

Valtuutetun rasistiset kuvat

Puolueen näkyvät hahmot europarlamentaarikko Halla-ahoa myöten kuuluvat uusfasistiseen, kansojen sekoittumista estävään Suomen Sisu -järjestöön. Tänä syksynä SS järjestyi valtakunnallisesti. Paikallisiksi johtajiksi nimitettiin pelkkiä perussuomalaisia, James Hirvisaari toki entinen, mutta samassa rintamassa edelleen vouhkaava. Puheenjohtajana toimii väkivaltaisella retoriikalla kohua herättänyt Olli Immonen, joka on luvannut taistella vihollisen tuskalliseen loppuun saakka. Avointa maahanmuuttajavastaista toimintaa, hallituksen siipien suojissa.

Tänään perussuomalaisen puolueen lehtien päätoimittaja, Matias Turkkila, on julkaissut puoluelehden pääkirjoituksessa vanhan irakilaisen matkailumainoksen kuvan Helsingistä johdatellen ihmiset uskomaan, että Irakissa on meneillään valtakunnallinen kampanja Suomeen muuttamisesta ja kirjoittaa näin:

”Perussuomalaisten kanta turvapaikka-asiaan on selvä. Hyökyaalto on padottava, järjestelmän räikeän hyväksikäytön on loputtava. Samaa mieltä olivat mielenosoittajat, jotka muodostivat toissaviikonloppuna Torniossa Ruotsin vastaiselle rajalle ihmismuurin ja sanoivat: ”jo riittää”.”

Suomen Uutiset 290915

Mitäpä luulette tällaisen propagandan tekevän maassamme vellovalle massahysterialle? Onko mielestänne, viime päivien tapaukset huomioiden, perussuomalaisella puolueella näillä kirjoituksillaan tarkoitus taata maahamme saapuville pakolaisille rauhallinen ja väkivallaton maahantulo ja oleskelu? Onko mitenkään käsitettävissä sekään, että hallituspuolueen puoluelehden pääkirjoituksessa mainostetaan mielenosoituksia, joissa maahanmuuttajia vastaan suunnitellun provokaation lisäksi seuraavassa tapahtumassa on päämääränä pääministerin ja sisäministerin erottaminen?

Timo Soini sanoo uusimmassa esseessään, että perussuomalaisten arvomaailma poikkeaa ”punavihreän suvaitsevaiston” arvoista. Jos hän tarkoittaa arvoilla rasismia ja muukalaisvastaisuutta ja niistä seuraavaa kyräilyä ja suoranaista fyysistä ja henkistä väkivaltaa, niin ne totta vie eroavatkin. Mutta olisin luullut, että myös keskustalaisten ja kokoomuslaisten arvot eroavat noista.

Nyt olisi jo hallituksen aika toimia. Meidän maamme ilmapiiri ei muutu, jos hallituksen sisältä lietsotaan rasistista toimintaa.

Jos hallitus ei toimi, olisi opposition aika esittää välikysymys:

Kuinka hallitus aikoo toimia, jotta maassamme rehottava rasismi ja sen aiheuttama väkivaltaisuus saadaan kitkettyä pois ja yhteiskuntarauha palautettua?

Mitä hallitus aikoo tehdä sille seikalle, että sen omista riveistä harjoitetaan päivittäistä kiihottamista kansanryhmää vastaan, maahamme pakolaisina saapuvien ihmisten halventamista ja uhkailua ja epäluuloisen, kyräilevän ilmapiirin luomista?

Suomen maine on jo osittain tärväytynyt. Nopeilla toimenpiteillä voitaisiin asia vielä korjata. Rasistisille vihapuheille tarvitaan nollatoleranssi. Sen, että ne ovat moraalisesti kestämättömiä, pitäisi olla jokaiselle aikuiselle ihmisille selvää. Useammalla hallituspuolueen toimijalla ne näyttäytyvät suoranaisena kiihottamisena kansanryhmää vastaan.

Missä on se rauhallinen ja rakentava Suomi, jota pakolaisille kuulemma markkinoidaan?

3 kommenttia artikkeliin ”Hallituksen on palautettava yhteiskuntarauha

 1. Reija meinaa siis, että kaikki jotka vastustavat jollain tavalla pakolaisia ovat rasisteja? Näin ei kuitenkaan ole, vaan Suomen kansalaisten huolenaiheena on säilyttää Suomi ja välttyä ongelmilta joita on esim. ruotsissa.

  Näyttää kuitenkin siltä, että suurin osa suomen kansalaisista ei halua pakolaisia tänne elätettäväksi ja pieni osa on niitä, jotka näitä haluavat. Ongelmaan on ratkaisu, järjestetään tästä pikaiseen kansanäänestys, jossa kansa päättää mitä tämän kyseisen asian kanssa tehdään.

  Ja pakko mainita, että suuressa osassa Halla-Ahon kirjoituksissa on järkeä. Lueppa vaikka viimeisin ”taakanjaon taustaa ja yksityiskohtia”. Ja lisäksi ei tähän paljon kansan kiihottamista tarvita mistään suunnasta. Pelkästään ylen uutisten seuraaminen saa kyllä suomalaiset tässä asiassa liikkeelle.

  Yksi vaihtoehto on tietysti, että verokorttiin tulee kohta, jossa voi valita kustantaako veroista pakolaisia vai ei. Ja jos tähän pistää rastin sitä ei voi koskaan poistaa ja aina jos perheiden yhdistämisellä tulee lisää ”pakolaisia”, kasvaa tietysti tämä verovastuu näillä, jotka ovat suostuneet kustantamaan pakolaisia.

  Tykkää

  1. ”Pakolaisten vastustaminen” ei saa tarkoittaa sitä, että mennään rajalle öyhöttämään ja aiheuttamaan pelkoa ja ahdistusta väsyneille pakolaisille.

   Suomi säilyy, vaikka tänne muuttaa muualla syntyneitä ihmisiä.

   Ruotsissa on positiivisia asioita paljon enemmän kuin ongelmia ja he ovat pystyneet pitämään taloutensa kunnossa, vaikka ovat vastaanottaneet yli 10 kertaa enemmän pakolaisia ja turvapaikanhakijoita, kuin Suomi.

   Se, että väkivaltaan kiihotetulle ja laumassa örisevälle persukansalle järjestettäisiin kansanäänestys pakolaisten vastaanottamisesta, on aika absurdi ajatus.

   Jos rasistisissa, uusfasistisissa kirjoituksissa on mielestäsi järkeä, se osoittaa tietysti oman katsantokantasi – ei sitä, että rasistisissa, uusfasistisissa kirjoituksissa olisi jotain järkeä. Ei niissä ole, ihmisryhmiä vastaan suunnattu viha johta aina vain kiihtyvään vihaan ja ennen pitkää väkivaltaan.

   Se, että verokorttiin pitäisi esim. lisätä kohta, että haluaako kustantaa veroista perussuomalaisten työttömien ja sairaiden sosiaaliturvaa vai ei, ja perussuomalaisten lisääntyvän työttömyyden myötä kustannukset kasautuisivat niille, jotka ovat ruksanneet ruudun, ei kuulosta mielestäni ollenkaan rakentavalta ehdotukselta. Demokraattisessa maassa asuvilla ihmisillä pitää kaikilla olla sama perusturva.

   Pakolaisten vastaanottaminen ei ole pelkästään kansainvälisiin sopimuksiin perustuva asia, se on inhimillinen välttämättömyys.

   Tykkää

 2. Skyttkar, sinänsä mahdottomalta tuntuva idea laittaa rasti ruutuun tarkoittaisi kait myös että jos tulevina vuosina voidaan osoittaa, että heistä on tullut tuottavia työntekijöitä jonka ansiosta meillä menee paremmin kun ilman heitä kävisi, niin tuon rastin merkinnyt voisi myös saada aikaanan muita korkeamman eläkkään.
  Suomikin on ollut nykyistä huonommissa paikoissa ja vajaat sata vuotta sitten tällä sisällissodassa tapettiin toisiamme ja sen punaisia teloitettiin elleivät päässeet karkuun. Humaanit tekijät lienevät tärkeämpiä kun talous, näin se on muualla Euroopassa, miksei siis Suomessa?
  Hollannissa asuu 16 miljoonaa, heistä mm. 400.000 Surinamilaista (Surinamissa on vähemmän asukkaita). Vaikka maata on runnonnut sodat vähintäin siinä määärin kuin Suomessakin, niin heillä menee hemmetin hyvin! Ilmapiiri on rento ja ihmiset tervehtivät iloisesti naapureitaan riippumatta minkänäköisiä ovat. Maailman rauhan tae ei ole sulkeutuminen kantasuomalaisiin ryhmittymiin vaan monikulttuurisuuden tarjoamat mahdollisuudet. Sydäntäni lämmittää seikka, että ennemmistö suomalaisista ovat huomanneet tämän, ja kun se tuodaan esille niin kantasuomalaiset kokevat olevansa rasismin kohteena. Aika huvittavaa!

  Liked by 1 henkilö

Kommentointi on suljettu.