Vyöryjen vyöry, mutta onko se mutaa vai ihmisiä?

Mutavyöry on termi, joka on toistunut Hommaforumilla ja muilla rasistisilla keskustelupalstoilla. Sillä tarkoitetaan Suomeen saapuvia afrikkalais- tai arabipakolaisia. Mutavyöry tulee ja peittää maan. Surkean kohtalon kokeneiden ihmisten hätä koitetaan peittää ja pelotella valkoisia, puhtaita suomalaisia.

”Hallitsemattomat pakolaisvirrat” vyöryivät Jussi Halla-ahon näppäimistöllä jo vuonna 2009
Scripta 200309

Suomen äidit jatkavat vyöryn tarkkailua vuonna 2010
Vauvalehti 27.1.2010

Nyt elokuussa 2015 media jälleen vyöryttelee innoissaan:
yle 180815
Vyöry2
Vyöry1
Suomen Uutiset
Raatikainen 130815

Keskustelupalstoilla huolestuneet kansalaiset lähtevät mukaan vyöryttämiseen:
Vyöry4

Nimimerkeillä kirjoitellaan törkeyksiä, jotka leviävät vyörynä netissä:
Paavo Tajukangas 29072015

Uuden Suomen Puheenvuorossa pelottelu jatkuu päivästä päivään:
Vyöry3

Puheenvuorossa toimitus sallii jopa tällaisen tyylin pelotella:
Sanna Antikainen

Suomeen on tänä vuonna tullut viitisen tuhatta turvapaikanhakijaa. Osa saa aikanaan turvapaikan, osa saa oleskeluluvan, osa palautetaan takaisin kotimaihinsa. Asia on suomalaisten viranomaisten tiukassa hoidossa.
Tulijoita on heinäkuussa ollut enemmän, kuin edellisinä vuosina. Vastaanottokeskuksista suurin osa on lakkautettu ja siksi pakolaisille ei nyt ole sijaa majatalossa:
yle

Saksaan oletetaan tänä vuonna saapuvan jopa 750 000 turvapaikanhakijaa. Suomeen 15.000. Luulenpa, että Suomella on hyvä mahdollisuus selviytyä omasta vyörystään.

Evitskogin naiset kirkuvat hätäänsä, kun kylään on tullut kolmeksi kuukaudeksi hätämajoitukseen 250 turvapaikanhakijaa. Kumman hätä on todellinen?

Toivotaan, että kun Evitskogin naiset ja muut pelotellut, kun he viikonloppuna vyöryvät jääkaapeilleen ja kyselevät aamiaispöytään vyöryneeltä perheeltään, mikä kelpaisi aamiaiseksi, heiltä liikenisi pieni lämpöinen ajatus myös näille ihmisille, joiden järkyttävä aalto on tulvinut Eurooppaan: