Mitä pakolainen saa Suomessa tehdä?

Haa, pakolaisia on nähty Alkossa ja baareissa, älähtää suurin otsikoin suomalainen media. Pakolaisesta ei sentään ole kuvaa pullo-ostoksilla, pullot hyllyssä ovat päässeet kuvittamaan olutpakolaisten vyöryä ja kaljakansoitusta.

Lehden mukaan tulijat asioivat myös ruokakaupoissa ja ostavat olutta ja savukkeita.

Ei se käy. ”Ne”ovat muslimeita, ”niiltä” on alkoholi kielletty. Se on sitä paitsi sossun rahaa.

Juopot elätit ovat sitten näköjään kuitenkin jossain päässeet luikahtamaan baariin sisälle. Kyllä ne erottaa suomalaisista.

Karaokeen eivät pääse, helsinkiläiset karaokebaarit ovat päättäneet, että pakoloisia ei oteta. Suomalainen kulttuurihan olisi silloin menetetty. Konserttiinkaan eivät pääse, ravintola Virgin Oil käännytti Helsingissä lipun ostaneet pakolaiset ovelta.

Suomalaisia naisia ei saa lähestyä. Se on ehdoton ei ja siitä käy poliisi kertomassa vastaanottokeskuksissa. Tämä on vanha suomalainen perinne, poliisi näyttää juuri maahan saapuneille somalitytöillekin bikinipukuisen naisen kuvaa ja tolkuttaa: ”No, no, no touch”

Kauppakeskukseen ei pakolainen saa mennä. Kampin kauppakeskuksessa nuorten tyttöjen on nähty menevän juttelemaan pakolaismiesten kanssa. Lähestymiskielto tarkoittaa tietysti myös sitä, että ei tule tyrkyttäytyä lähestyttäviksi.

Halla-aho Kampin kauppakeskus

Eduskunnan pystyvä puhemies ei kuitenkaan vielä kieltänyt tiukkojen farmarihousujen käyttöä. Jotain muuta olisi siis keksittävä, jotta nuoret ja tummat irakilaismiehet eivät keräisi suomalaisnaisten katseita. Ei kuulu tussu sossun piiriin.

Viini, laulu ja naiset ovat siis kiellettyjä.

SteenTheMerryFamily1668

Mitä sossun rahalla sitten saa tehdä?

Saa haravoida pihoja ja mennä klapinpilkkomistalkoisiin. Se on vanha suomalainen tapa. Meillä kaikki kunnon työttömät käyvät talkoisssa, syövät halulla ohrapuuronsa ja koittavat säästää suomalaista naista ja sossun rahaa.

Niin toimii oikea suomalainen mies ja se on pakolaisenkin opittava.